Recensies

9 reacties:

 1. Vorige week heeft Michel voor mij nieuwe profielfoto’s gemaakt. Zowel met een witte achtergrond als buiten, alle opties zijn mogelijk. Ik ben bijzonder tevreden over het resultaat – vooral de buitenfoto’s zijn echt super geworden. Iedereen die professionele foto’s (zowel profiel- als ‘gewone’ foto’s) wil laten maken kunnen wij Michel van harte aanbevelen!

 2. Super! Michel heeft zowel bij ons eerste als ons tweede zoontje een fotoshoot verzorgd! Hij neemt de tijd en legt de onverwacht mooie spontane momentjes ook vast. Heel erg tevreden met het eindresultaat 🙂

 3. Tanja Ten Wolde

  Als je echt een keer leuk en ongedwongen op de foto wilt met een groep (in ons geval familie), dan is Michel echt de aangewezen fotograaf. Michel kan met je meedenken maar laat desgewenst ook veel ruimte voor eigen ideeën wat betreft opstelling en voorstelling. Hij kan zich goed verplaatsen in het plaatje dat je zelf in je hoofd hebt maar wat nog wel op foto vastgelegd moet worden. Alles kan en zo niet, dan legt Michel geduldig uit wat wellicht een beter alternatief is. Aanvullende verzoekjes (opeens blijkt in een ieder een fotomodel te schuilen) voor individuele foto’s werden niet geschuwd en de uiteindelijke resultaten waren prachtig. Met als toegift nog wat spontaan gemaakte foto’s die stiekem altijd het leukst zijn.

 4. Leuke fotograaf, heeft de lachers op zijn hand en daardoor toppie foto’s.

 5. Vorige week heeft Michel een bedrijfsshoot gemaakt bij mijn huidinstituut in Elst. Ik vond de service super. We hadden namelijk op korte termijn een afspraak gepland en ook de ondersteuning achteraf met het bewerken en passend maken van de foto’s voor mijn website was geen probleem.
  Michel bedankt. Binnenkort de gezinsshoot maar eens inplannen!!!

 6. De foto’s zijn nog niet gemaakt maar tot nu toe zijn we erg tevreden. Het plannen en het bespreken van de mogelijkheden ging erg vlot en prettig. Als de shoot is geweest volgt nog een reactie.

 7. Voor onze ouders wilde wij graag weer nieuwe foto’s laten maken. Michel is een gepassioneerde fotograaf die goed is in zijn vak. Hij hielp ons zowel met het sturen in de foto’s als daarna de totale afhandeling met bewerking van de foto’s. Wij zijn erg tevreden met de foto’s en hebben nu een prominente plek in het huis van onze ouders.

 8. Cynthia en Jordie Thijssen

  voor onze trouwdag had mijn vrouw een shoot bij Michel geregeld. Samen met ons zoontje van 2 en half hebben we een leuke shoot gedaan. Michel is relaxed en duidelijk in zijn uitleg en denkt ook mee met onze eigen ideeën. ook weet hij goed de aandacht van onze zoon te trekken. Het heeft ons een mooi aantal foto’s opgeleverd, en een leuke ervaring.

 9. Wij hebben inmiddels twee keer een fotoshoot met Michel gedaan. Het heeft twee albums met prachtige foto’s opgeleverd! Voor ons is dit een leuke manier om herinneringen aan ons en de kinderen vast te (laten) leggen in diverse fases van ons leven. Michel stelt je snel op je gemak en maakt er echt een leuke gebeurtenis van, ook voor de kinderen. Wij zijn meer dan tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *